Psi
Antiparazitní programBavlna, plyš, frotéboudy, stany, průchozí dvířka, bazényHračkyHygienické a čistící prostředkyKarabiny, píšťalky, clickery, úvazyKonzervyKosmetické přípravky, úprava srstiKrmivo & odměnyKukaně, iglů, křeslaMiskyNa domaNa venNáhubkyOblečky, botyObojky, ohlávkyOhrádky, zábrany, schůdky a ostatníOzdoby, adresáře, samolepkyPaštiky, kapsičkyPéče & hygienaPéče o oči, uši, zuby, tlapky, těloPelechyPochoutkyPolštáře, deky, podložkyPostrojePřepravky, tašky, klecePřepravní boxypro ŠTĚNĚProstíráníReflexní, svítící a bezpečnostní potřebyRehabilitační, ochranné pomůcky a náhubkyŠTĚNĚToaletní potřeby, hárací kalhotkyTransport & cestováníVitamíny, minerály, podpůrné prostředkyVodítkaVybavení na cesty, vozíky, kočárkyVybavení prodejnyVýcvikové pomůcky a zařízeníVýstražné cedulkyZásobníky na krmivo, vodu a pamlskovníky
Čistič Kuchyně Bril spray na trouby 750ml
Popis a parametry
Čistič Kuchyně Bril spray na trouby 750ml
Bril Profesional profesionální čistota. Nový čistič na trouby Bril Profesional je extra silný čisitč na připečenou mastnou špínu. Důkladně odstraní mastnostu a připečenou špínu z trub, grilů, grilovacího příslušenství, roštů, ale i pekáčů a hrnců. Návod na použití: Sporáky a trouby: Nastříkat na čištěnou plochu, nechat několik sekund působit a odstranit vlhkým hadříkem. Větší plochy: Aplikovat přímo nebo rozředěný v horké vodě. Dráždí oči. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Zneškodněte tento materiál a jeho obal ve sběrném místě pro zvláštní nebo nebezpečné odpady. Nepožívat. Obsahuje <5% neiontové povrchově aktivní látky, <5% aniontové povrchově aktivní látky a 1-Methoxypropan-2 ol. Biologicky odbouratelný.
Čistič Kuchyně Bril spray na trouby 750ml
Naposledy navštívené
Výhodná cena pro Vás
Garance vrácení peněz do 14 dnů pro Vás
Spolehlivé doručení
Informace o stavu objednávky
Doručení do 2-5 dnů
Slevy a novinky e-mailem