Psi
Antiparazitní programBavlna, plyš, frotéboudy, stany, průchozí dvířka, bazényHračkyHygienické a čistící prostředkyKarabiny, píšťalky, clickery, úvazyKonzervyKosmetické přípravky, úprava srstiKrmivo & odměnyKukaně, iglů, křeslaMiskyNa domaNa venNáhubkyOblečky, botyObojky, ohlávkyOhrádky, zábrany, schůdky a ostatníOzdoby, adresáře, samolepkyPaštiky, kapsičkyPéče & hygienaPéče o oči, uši, zuby, tlapky, těloPelechyPochoutkyPolštáře, deky, podložkyPostrojePřepravky, tašky, klecePřepravní boxypro ŠTĚNĚProstíráníReflexní, svítící a bezpečnostní potřebyRehabilitační, ochranné pomůcky a náhubkyŠTĚNĚToaletní potřeby, hárací kalhotkyTransport & cestováníVitamíny, minerály, podpůrné prostředkyVodítkaVybavení na cesty, vozíky, kočárkyVybavení prodejnyVýcvikové pomůcky a zařízeníVýstražné cedulkyZásobníky na krmivo, vodu a pamlskovníky
Čistič pro kuchyně IO Sgrasso e Brilla 750ml n.n.
Popis a parametry
Čistič pro kuchyně IO Sgrasso e Brilla 750ml n.n.
Odmašťovací a čistící prostředek. Odmašťuje a čistí kuchyňské trouby, dřezy, hrnce, kráječe, grily, obkládačky, pracovní plochy a podlahy. Je vhodný na odmašťování motorů a převodovek. Doporučen i pro profesionální užití. Návod k použití: Náplň nalijte do rozprašovače, otočte konec uzávěru do polohy ON. Po použití otočte konec uzávěru do polohy OFF. Při silném znečištění - nezředěný prostředek nastříkejte na žádanou plochu, nechte působit několik sekund a potom opláchněte vodou pomocí houby. Běžné znečištění - použijte 10 % roztok. Použití na trouby - nezředěný prostředek na stříkejte na žádanou plochu vyhřátou na 50 až 60 st. C, nechte působit 5 - 10 minut a opláchněte. Složení: 5-15 % neionogenní povrcově aktivní látky, méně jak 5 % fosfáty. Ostatní přísady: vůně, limonene. Bezpečnostní upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí, V případě zasažení očí je vypláchněte vodou.
Čistič pro kuchyně IO Sgrasso e Brilla 750ml n.n.
Naposledy navštívené
Výhodná cena pro Vás
Garance vrácení peněz do 14 dnů pro Vás
Spolehlivé doručení
Informace o stavu objednávky
Doručení do 2-5 dnů
Slevy a novinky e-mailem